Program deplasare Balcaniada de Sală 2019

Buna ziua tuturor atletilor veterani!

 

Alaturat aveti oferta pentru Balcaniada de​​ sala​​ la​​ Istanbul,​​ Turcia, astfel:

 

Perioada:​​ 28.02-04.03.2019,​​ 4​​ nopti, cazare cu mic dejun inclus , hotel​​ 3*(aprox 3 km de sala ), acces gratuit la internet si parcare gratuita (pentru autoturisme )transport cu autocarul,​​ 

 

                   - 175,-euro/persoana pt grup de​​ 30​​ pax, 

                                                               ​​ 

In acest moment sunt doar 15 persoane care si-au exprimat intentia de a participa la acest eveniment. Va anunt care este numarul inscrisilor saptamanal. 

 

Inscrierile pentru concurs se fac simultan cu inscriere pentru serviciile de cazare si transport. Puteti opta doar pentru serviciile de transport sau cazare in functie de preferinta dvs.

 

Programul probelor​​ din cadrul balcaniadei sunt publicate pe site-ul competiției:

 

http://www.bamaci2019.com/en/index.html

 

PROGRAM:​​ https://drive.google.com/file/d/1B2s6pt58ZjYz5fG_Bl66SRnXpoQPN3SN/view

 

 

 

ATENTIE :

    Pentru buna desfasurare a inscrierilor si corectitudinea datelor inregistrate, va rog sa-mi trimiteti atasat si o copie a documentului de calatorie​​ (pasaport).

 

Pentru aceasta deplasare avem nevoie de pasaport valabil 6 luni de la data calatoriei adica pina in septembrie 2019

 

 

 

PENTRU INSCRIEREA LA CONCURS VA ROG SA  MENTIONATI URMATOARELE DATE:

1.NUME SI PRENUME

2.DATA NASTERII

3.CATEGORIA DE VARSTA/SEX

4.PROBA SAU PROBELE, PERFORMANTA CEA MAI BUNA A PROBEI.

 

    Inscrierile si plata se fac pina cel mai tarziu 10 februarie 2019​​ cash sau prin transfer bancar​​ 

( cont : RO30BRDE445SV33256974450, BRD, SUC VICTORIA, TITULAR: HOSSU ALICE SIMONA ) in lei la cursul bnr din ziua platii + 2% com  schimb valutar.

    Asigurarea medicala se face separat si se taxeaza in functie de varsta clientului, deci va rog sa-mi solicitati si acest serviciu in mailul dvs, daca il doriti.(Atentie! Acest serviciu nu este obligatoriu)

    Va rog sa-mi trimiteti pe mail datele , eu va trimit factura proforma cu care sa achitati contravaloarea serviciilor prin banca sau daca sunteti in Bucuresti ne putem intalnii sa incasez banii  cash. ( dupa ora 19.00 si sambata sau duminica ) Pentu relatii si confirmarea primirii banilor sau alte detalii va stau la dispozitie numai dupa ora 19.00 p.m.zilnic.

Factura finala o primiti la data plecarii in deplasare pentru a face deconturile la cluburi.

Atasat aveti taxele de participare la concurs si cateva informatii despre desfasurarea concursului orientative.(Atentie programul se poate modifica).

  • Taxa de inscriere este de 22€​​ ( include​​ o proba​​ si 2​​ € contributie control doping),​​ ​​ 5€ pentru fiecare proba suplimentara, 1€ taxa transfer bancar

  • Termenul limita pentru inscrierea la persoanele desemnate din cadrul CAM este 10 Februarie (OBS Pentru a ne putea incadra in termenul de 15 Februarie cerut de organizatori)

  • Inscrierile sunt valabil inregistrate si transmise organizatorilor conditionat de achitarea taxei de concurs inainte de termenul limita.

  • Programul preliminar al competitiei este prezentat in atasament.

 5. Taxa petrecere​​ se aduna la fata locului ca si cea pentru proba “ stafeta”.

 

Verificarea finala (inclusiv a incasarilor) si transmiterea listei unice si platii catre organizatori o vom face in intervalul 12-15 Februarie 2018

 

O zi buna tuturor!

Cu stima,

Alice Hossu

0722322119