Ofertă pentru Balcaniada 2023, Izmir, Turcia

În cele de mai jos aveti oferta pentru Balcaniada de la Izmir, TURCIA, astfel:

Perioada: 29.08-03.09.2023, 4 nopti, cazare cu mic dejun inclus , hotel Susuzlu Atlantis 4*, situat la 5 km distanta de stadionul Ataturk.

Plecarea de la stadion (aleea Primo Nobiollo, nr.1) ora 19.00-20.00 pm

 300,-euro/persoana , cazare loc in camera dubla, mic dejun inclus, transport cu autocarul pentru grup de 35 pax minim.

 378,-euro/persoana , cazare in camera single, mic dejun inclus, transport cu autocarul.

In acest moment sunt cateva persoane care si-au exprimat intentia de a participa la acest eveniment.

In cazul in care nu avem minimum de personae pentru transportul cu autocarul sunt nevoita sa renunt la serviciile de transport, urmand ca deplasarea la hotel sa o faceti cu alte mijloace de transport sau cu masinile personale.

    Pentru buna desfasurare a inscrierilor si corectitudinea datelor inregistrate, va rog sa trimiteti atasat si o copie a documentului de calatorie (respectiv pasaport valabil inca 6 luni de la data calatoriei)

    Inscrierile pentru deplasare se fac la dl. BOBOCESCU VALENTIN .

Plata unui avans pentru deplasare se face pina cel mai tarziu pe 25 iunie 2023 cash sau prin transfer bancar catre HOSSU ALICE SIMONA, in contul indicat de mine in mesajul pe care o sa-l primiti telefonic, deoarece trebuie sa achit avans pentru cazare 2800,-euro.

    Asigurarea medicala se face separat si se taxeaza in functie de varsta persoanei , va rog sa-mi solicitati si acest serviciu in mailul dvs, daca il doriti. (Atentie! Acest serviciu nu este obligatoriu)

Pentu relatii si confirmarea primirii banilor sau alte detalii va stau la dispozitie numai dupa ora 17.00 p.m.zilnic.

Factura finala o primiti la data plecarii in deplasare pentru a face deconturile la cluburi. (La inscriere va rog sa mentionati si daca doriti factura pentru servicii si sa furnizati datele de facturare ale clubului)

Cu stima,
Alice Hossu
0722322119