Campionatul Balcanic in Aer Liber Masters

In legatura cu Campionatul Balcanic in Aer Liber Masters din 17-19 septembrie 2021 care urmeaza sa aiba loc in localitatea Korce (Albania): am primit o oferta din partea doamnei Alice Hossu pentru sportivii care doresc sa se deplaseze cu un grup organizat cu un autocar din Bucuresti, astfel (reproduc intocmai ceea ce ne-a transmis doamna Alice).

Perioada: 15-19.09.2021, 4 nopti, cazare cu mic dejun inclus , hotel 3*, 1 NOAPTE CAZARE INTERMEDIARA Bulgaria (va rog stabiliti orasul SOFIA, PLEVNA, PLOVDIV), sau SERRES (GRECIA) 3 nopti Korca, ALBANIA, acces gratuit la internet si parcare gratuita (pentru autoturisme) transport cu autocarul, trasferuri hotel-stadion-hotel (1 dus dimineata – 1 retur seara) in cazul in care stadionul este mai departe de 5 km fata de hotel.
– 275,-euro/persoana pt. grup de 30 persoane minim, cazare, mic dejun, transport cu autocarul.
In acest moment sunt cateva persoane care si-au exprimat intentia de a participa la acest eveniment.
In cazul in care nu avem minimum de persoane pentru transportul cu autocarul sunt nevoita sa renunt la serviciile de transport, urmand ca deplasarea la hotel sa o faceti cu alte mijloace de transport sau cu masinile personale.
ATENTIE!!!! AVEM DE TRECUT 3 GRANITE: BULGARIA, GRECIA, ALBANIA. ASTEPT INCA RASPUNSUL OFICIAL DE LA MAE REFERITOR CONDITII CALATORIE COVID.
Va rog sa aveti in vedere pregatirea documentelor anticipat (teste covid si certificate de vaccinare). EU PROPUN CA INAINTEA PLECARII SA FACEM TESTUL COVID.
Oricum, trebuie sa trimitem cu 48 ore inainte formularele speciale covid la fiecare granita.
Pentru buna desfasurare a inscrierilor si corectitudinea datelor inregistrate, va rog sa-mi trimiteti atasat si o copie a documentului de calatorie (respectiv cartea de identitate sau pasaport)
Inscrierile si plata pentru deplasare se fac pina cel mai tarziu pe 1 AUGUST 2021 cash sau prin transfer bancar.
Asigurarea medicala se face separat si se taxeaza in functie de varsta clientului, va rog sa-mi solicitati si acest serviciu in mailul dvs, daca il doriti.(Atentie! Acest serviciu nu este obligatoriu)
Va rog sa-mi trimiteti pe mail datele, eu va trimit factura proforma pe baza careia sa achitati contravaloarea serviciilor prin banca sau daca sunteti in Bucuresti ne putem intalni sa incasez banii cash. (dupa ora 18.00 sau sambata, duminica) Pentru relatii si confirmarea primirii banilor sau alte detalii va stau la dispozitie numai dupa ora 19.00 p.m. zilnic.
Factura finala o primiti la data plecarii in deplasare pentru a face deconturile la cluburi.
Atasat aveti taxele de participare la concurs si cateva informatii despre desfasurarea concursului orientative.(Atentie! programul se poate modifica)
1. Taxa de inscriere este de 15€ nu include nici o proba, +5€ pentru fiecare proba suplimentara + 1 € contributie control antidoping, 1€ taxa transfer bancar.
2. Taxa stafeta 10 € , Taxa semimaraton 10 €.
3. Termenul limita pentru inscrierea la persoanele desemnate din cadrul CAM este 5 August (OBS Pentru a ne putea incadra in termenul de plata 20 august cerut de organizatori)
4. Inscrierile sunt valabil inregistrate si transmise organizatorilor conditionat de achitarea taxei de concurs inainte de termenul limita.
5. Programul preliminar al competitiei este prezentat in atasament.
6. ATENTIE !!!!! AM SENZATIA CA NU SUNT TOATE PROBELE, VA ROG SA VERIFICATI IN PROGRAMUL PROVIZORIU.
6.Taxa petrecere 15,-Euro/persoana se achita separat in autocar, dupa ce aflam toate detaliile ziua………….., ora……. , locul organizarii evenimentului.
Verificarea finala (inclusiv a incasarilor) si transmiterea listei unice si platii catre organizatori o vom face in intervalul 1 – 5 august 2021
Alice Hossu

Restul informatiilor legate de competitia in sine le gasiti pe site-ul oficial al organizatorior din Albania – https://bamacs2020.com/ la sectiunea “Competition”, care contine Regulamentul Tehnic, Regulamentul Competitiei, Programul preliminar al Campionatului si alte informatii. Inscrierile pentru cei care doresc sa participe se vor face printr-n sistem online de catre Vali Bobocescu tel. 0734.537.201. Daca exista nelamuriri, intrebari legate de acest campionat balcanic, va rugam sa ni le transmiteti cat mai repede posibil, dupa care vom vedea cam cate persoane doresc sa participe si felul in care se vor deplasa in Albania (individual sau cu grupul organizat de la Bucuresti – aici conditia fiind sa existe cel putin 30 de persoane care sa mearga cu autocarul).