Oferta deplasare Balcaniada Master Indoor
Belgrad, Serbia, 2020

Site official: https://bamaci2020.rs

Perioada: 05-08.03.2018, 3 nopti, cazare cu mic dejun inclus , hotel 3*(aprox 6 km de sala ), acces gratuit la internet si parcare gratuita (pentru autoturisme ) transport cu autocarul, trasferuri hotel-stadion-hotel ( 1 dus dimineata – 1 retur seara )

 165,-euro/persoana pt. grup de 25 pax minim, cazare, mic dejun,transport cu autocarul.

– 85,-euro/pers/3 nopti cazare cu mic dejun inclus loc in camera dubla.

– 109,-euro/pers/3 nopti cazare cu mic dejun inclus loc in camera singla.

In acest moment sunt 0 persoane care si-au exprimat intentia de a participa la acest eveniment.

In cazul in care nu avem minimum de personae pentru transportul cu autocarul sunt nevoita sa renunt la serviciile de transport, urmand ca deplasarea la hotel sa o faceti cu alte mijloace de transport sau cu masinile personale.

    Pentru buna desfasurare a inscrierilor si corectitudinea datelor inregistrate, va rog sa-mi trimiteti atasat si o copie a documentului de calatorie (respectiv cartea de identitate sau pasaport)

    Inscrierile si plata pentru deplasare se fac pina cel mai tarziu pe 1 februarie 2020 cash sau prin transfer bancar.

    Asigurarea medicala se face separat si se taxeaza in functie de varsta clientului, va rog sa-mi solicitati si acest serviciu in mailul dvs, daca il doriti. (Atentie! Acest serviciu nu este obligatoriu)

    Va rog sa-mi trimiteti pe mail datele , eu va trimit factura proforma pe baza careia sa achitati contravaloarea serviciilor prin banca sau daca sunteti in Bucuresti ne putem intalnii sa incasez banii  cash. ( dupa ora 19.00 sau sambata , duminica ) Pentu relatii si confirmarea primirii banilor sau alte detalii va stau la dispozitie numai dupa ora 19.00 p.m.zilnic.

Factura finala o primiti la data plecarii in deplasare pentru a face deconturile la cluburi.

Atasat aveti taxele de participare la concurs si cateva informatii despre desfasurarea concursului orientative.(Atentie programul se poate modifica)

   1. Taxa de inscriere este de 20 € si include o proba , + 5 € pentru fiecare proba suplimentara + 1 € contributie control antidoping, 1 € taxa transfer bancar.

   2. Taxa stafeta 10 €

   3. Termenul limita pentru inscrierea la persoanele desemnate din cadrul CAM este 01 Februarie (OBS: Pentru a ne putea incadra in termenul de plata 15 Februarie cerut de organizatori)

   4. Inscrierile sunt valabil inregistrate si transmise organizatorilor conditionat de achitarea taxei de concurs inainte de termenul limita.

   5. Programul preliminar al competitiei este prezentat in atasament.

6.Taxa petrecere 15,-Euro/pax se achita separat in autocar dupa ce aflam toate detaliile 07.03.2020, ora ……. , locul organizarii evenimentului.

Verificarea finala (inclusiv a incasarilor) si transmiterea listei unice si platii catre organizatori o vom face in intervalul 1 – 5 Februarie 2020

 

O zi buna tuturor!

Cu stima,

Alice Hossu

0722322119