Campionatul Național de Semimaraton 2017

1. Pentru participarea la CN de Semimaraton din data 14.05.2017 un sportiv trebuie să îndeplinească regulile generale de legitimare, viză medicală și achitare taxă anuală așa cum sunt aceste descrise pe site-ul Comisiei.
2. Pentru validare sportivul trebuie să fi participat în anul competițional precedent (2016 ) la cel puțin un campionat național masters (de sală, în aer liber, de cros, de alergare și marș pe șosea).
3. În cazul în care sportivul s-a legitimat ca atlet masters după data de 15.07.2016 regula de la punctul 2  nu se aplică.
4. În caz de indisponibilitate după ridicarea kitului de concurs, sportivul va anunța imediat FRA-CAV și este obligat sa returneze kitul de concurs. Încălcare acestei prevederi conduce la sancționarea sportivului prin nevalidarea sa la următoarea ediție a competiției.
5. Sportivul care a anunțat indisponibilitatea nu are dreptul să înstrăineze numărul de concurs unei alte persoane care să poată astfel să ia parte la competiție. Această încălcare a regulamentului conduce la propunerea de suspendare a sportivului pe o perioadă de 6 luni la 2 ani.
6. La CN de Semimaraton nu vor fi validați să participe din partea FRA-CAV atleții care au ridicat kitul de concurs (și li s-a acordat scutirea la plata taxei de concurs solicitată de organizatorul Bucharest Running Club) în anul 2016, dar nu s-au prezentat la startul probei la care au fost înscriși şi nu au anunţat indisponibilitatea către FRA-CAV.
7. Taxa de concurs platită către FRA-CAV nu poate fi returnată.

Procedura

Sportivii masters (veterani) care solicită includerea pe lista de participare cu scutire de taxa de concurs solicitată de organizatorul Bucharest Running Club vor respecta procedura descrisă în cele de mai jos.
8. Înscrierea se operează mai întâi pe site-ul organizatorului: http://www.bucuresti21km.ro/
9. După operarea înscrierii sportivul va anunța FRA-CAV și va comunica datele necesare pentru includerea în lista de start a Campionatului Național de Semimaraton Masters 2017 furnizând datele necesare: numele și prenume, club, data nașterii.
10. Înscrierea poate fi facută la FRA-CAV cel târziu cu 7 zile înaintea starului.
11. La ridicarea kit-ului de concurs se va achita către FRA-CAV o taxă de 20 lei, taxă ce asigură procurarea medaliilor, diplomelor, tricourilor de campion.
12. Responsabilii din partea FRA-CAV pentru CN de Semimaraton Masters 2017 sunt:

– Ștefan Oprina, 0771.707.187, opriste@yahoo.com
– Vali Bobocescu, 0734.537.201, valeriu_bobocescu@yahoo.com