Anunt Campionatul National de Maraton Masters – Bucuresti, 14.10.2018

Dragi atleti masters,

Inscrierile pentru proba de maraton contand pentru Campionatul National Masters din 14 octombrie 2018 de la Bucuresti sunt in plina desfasurare si se pot face pana pe data de 20 septembrie. Rugam prin urmare ca toti cei care doresc sa se inscrie sa o faca cat mai repede si sa anunte apoi Comisia pentru a fi trecuti pe lista celor inscrisi pana la data mai sus mentionata. Dupa aceasta data Comisia Atletilor Masters va trimite spre validare organizatorilor lista cu sportivii inscrisi pentru Campionatul National de Maraton Masters din acest an. Persoane de contact din partea Comisiei Atletilor Masters: Valeriu Bobocescu – tel: 0734537201, email: valeriu_bobocescu@yahoo.com sau Nicolae Sdrula – tel: 0721762448, email: nicu_zdrula@yahoo.com

Reamintim faptul ca acest campionat national pentru veterani se desfasoara in cadrul Maratonului International Bucuresti organizat de Asociatia Bucharest Running Club, motiv pentru care dorim sa le multumim organizatorilor pentru amabilitatea si bunavointa de care au dat dovada, ca de fiecare data dealtfel, pentru ca sa tinem si noi, sportivii veterani acest campionat in cele mai bune conditii de desfasurare.

Ridicarea kiturilor de concurs se va face sambata, 13 octombrie de la sediul Federatiei Romane de Atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas, intre orele 15:00 si 19:00. In cazul sportivilor care din motive obiective nu pot ajunge decat in dimineata zilei de concurs, pe 14 octombrie, acestia isi vor ridica kitul de la cortul Sport Expo din Piata Constitutiei, pana la ora 09:00, cel tarziu.

Se va percepe o taxa de Campionat National Masters de 25 de lei. De asemenea, sportivii care nu au viza pe anul 2018 vor veni cu legitimatiile ca sa li se puna viza pe loc, contra unei taxe de 30 lei – conditie obligatorie pentru a putea participa la acest campionat national de maraton.

Kitul de concurs trebuie sa contina obligatoriu numarul de concurs si chipul electronic pentru inregistrarea timpului. La ridicarea kitului este indicat ca sportivii sa verifice acest lucru. In timpul cursei sportivii trebuie sa aiba expus pe fata tricoului numarul de concurs iar chipul sa fie legat de sireturile pantofului de alergare, in caz ca nu este atasat la numarul de concurs. La terminarea cursei (eventual abandonul cursei) toti atletii trebuie sa predea chipurile la sosire personalului voluntar care se ocupa cu colectarea acestora.

Daca din conditii de forta majora, dupa ce si-au ridicat kitul sportivii se gasesc in imposibilitatea de a mai putea concura, acestia trebuie sa anunte pe organizatori si sa restituie kitul de concurs. Sub nicio forma nu vor da numarul de concurs si chipul unei alte persoane care sa concureze in locul lor!

Startul se va da la ora 9:30 de pe Bulevardul Libertatii din dreptul Parcului Izvor iar sosirea va fi in Piata Constitutiei.

Festivitatea de premiere la acest campionat national va avea loc dupa terminarea cursei de maraton a atletilor masters si dupa parvenirea rezultatelor de la organizatori si prelucrarea lor.

Mult succes tuturor participantilor!