Balcaniada de Atletism Masters 2019

În cadrul Adunării Generale a Asociației Balcanice de Atletism Masters ce s-a reunit la Celje, Slovenia în data de 21 septembrie 2018 delegația României, reprezentând Comisia Atleților Masters ce funcționează în cadrul FRA și-a prezentat candidatura pentru a organiza Balcaniada de Atletism Masters în Aer Liber 2019 la București pe Stadionul “Iolanda Balaș Soter” în perioada 19-23 septembrie 2019.

Candidatura depusă a fost acceptată cu unanime aprecieri de toți delegații federațiilor balcanice prezente menționându-se organizarea ireproșabilă de către FRA-CAM a Balcaniadei de Cros Masters 2014, a Balcaniadei de Atletism Masters în Aer Liber 2014 și a Balcaniadei de Atletism Masters în Sală 2016.

Odată cu obținerea drepturilor de organizare pentru a patra oară în patru ani a unei Balcaniade de Atletism Masters, Președintele CAM Prof. Robertino Tănase a fost numit Președinte al Asociației Balcanice de Atletism Masters, fapt care ne onorează și ne obligă să coordonăm în mod activ activitatea atleților masters din Balcani și să organizăm impecabil Balcaniada de la București, competiția majoră în 2019 pentru atleții masters din regiune.

Comisia Atleților Masters
Federația Română de Atletism